2010/09/30

Spenatlasagne

Här kommer ett recept på gårdagens enkla middag. Gjorde denna då det var en vegetarian som oxå skulle få min mat i magen.
Den är superenkel att göra och helt ok. En bra och lite annorlunda variant av lasagne.
Var noga med att skölja spenaten ordentligt. Min blev tyvärr inte helt ren från grus.... :o(
Men får man bort allt är den ganska god faktiskt.


Ingredienser

4 port
250 g bladspenat
2 vitlöksklyftor
smör1
burk pastasås, ca 400 g
4 dl Kelda Pastasås Mild ost
8-10 färska lasagneplattor
2 dl riven ost, gratäng
Gör så här Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Rör i pastasåsen. Varva spenatröra, ostsås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 min. Servera med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar